107 Kip Auto Cie
ReŁnisten Vereniging

Welkom!

Klik hier voor de foto's van de reŁnie van 3 oktober 2019

Welkom op de website van de ReŁnisten Vereniging van de 107 KauCie!


ReŁnisten van de 104 Vaste Oever Brug Compagnie (104 Vobr Cie) treden toe!
Na vriendelijke verzoeken van twee reŁnisten van de 104 Vobr Cie en overleg binnen het bestuur hebben we besloten de reŁnisten van de - inmiddels ook opgeheven 104 Vobr Cie - op te nemen in onze club. Uit een mail van ťťn van de 104 Vobr reŁnisten:

"Ik zal proberen iets meer te vertellen. 104 Vobr cie staat voor 104 Vaste Oever Brug cie. Wij vervoerden de MGB brugdelen op pallets. Bij ons in het onderdeel zat ook de wegenmatter. In mijn tijd waren wij het laatste parate onderdeel dat nog met de oude Daf YA616 reden, muv de bergingsauto's.

Wij zaten, toendertijd, naast jullie onderdeel achter de Bos pomp naast het hek om de hei op te gaan. Onze bezetting bestond toen uit een Luitenant (Lt Bergman), een Sergeant (Sgt Lozeman), een aantal Korporaals (o.a. Johan Fennema) en verder dienstplichtigen. Het onderdeel had ongeveer 15 auto's waarvan er ongeveer een stuk of 10 reden, de rest werd gebruikt als onderdelen. Het grote deel van het onderhoud deden wij zelf omdat de garage het niet meer kon, onder ander het doorsmeren."

Dus reŁnisten van de 104 Vobr Cie: meld je aan! Liefst via de webmaster.

Hierdoor moeten we website iets anders inrichten. Dat zal Hans doen als-ie daarvoor tijd kan vinden.


Kom je hier voor het eerst en ben je een Kieper? Meld je even aan bij de webmaster. Dan kunnen we jou ook opnemen in ons bestand.

Deze website is bedoeld voor iedereen die - als dienstplichtig of als 'beroeps', als soldaat of (onder)officier - bij de 107 Kip Auto Cie heeft gediend. Deze site biedt hen meerdere dingen: uiteraard informatie over de volgende reŁnie, maar ook een platform voor verhalen, anecdotes en foto's.
Kijk nog eens terug in de tijd. Proef de sfeer weer een beetje. Hoe zag het er ook al weer uit? Kun je je kieper op foto's terugvinden? Of je maatje?

Net als met onze vereniging kan de website alleen bestaan als het goed wordt 'gevoed'....!
Dus, oud Kiepers, laat maar komen die foto's en verhalen....
Stuur op naar de webmaster. Ook ideeŽn over de site zijn meer dan welkom!

Het bestuur van de vereniging - zie links, onder 'Even voorstellen' - wenst je veel plezier met deze site!

Het bestuur:
Fred Kuipers, voorzitter
Bart van Ovost, secretaris
Hans Iserief, penningmeester/webmaster
Fred van den Berg, algemeen bestuurlid